Over Anteplioglu
“The name of quality” is niet alleen een merk van Anteplioglu maar het staat ook voor onze liefde voor patisserie.
Anteplioglu is opgericht in 2001 door A. Duran. Hij is geboren in de stad Antep en heeft hier zijn vak als baklava-meester geleerd. Antep is een echte culinaire wereldkeuken en staat inmiddels ook op Unesco’s Werelderfgoedlijst voor Gastronomie. Antep is de stad van baklava, kebab en lahmacun maar ook van andere lekkere etenswaren.
Neem een kijkje in de stad en keuken van Gaziantep
Liefde voor het vak
De liefde die wij hebben voor de patisserie wereld heeft ons bedrijf in de afgelopen jaren laten groeien. Niet alleen zijn wij gespecialiseerd in het maken van baklava maar ook in bijvoorbeeld franse macrons, koekjes, luxe taarten, gebakjes en bon bons.
Patisserie en café
Ons concept is in de laatste jaren veranderd naar patisserie/café en dat betekent dat u ook gezellig bij ons kunt komen voor een ontbijt, lunch, brunch of een lekkere kop koffie. Alles wordt in onze eigen keuken met liefde en kwaliteit en met vertrouwde zorg gemaakt.
U bent van harte welkom!